Плакати

Дигитална печатница S360 предлага висококачествен печат на плакати и постери безограничение от бройката, цветността и размера в бързи срокове на конкурентни цени. Залагайки на атрактивен дизайн, ясно послание и високо качество на печат, плакатите Ви ще се отличат пред конкурентите Ви.

Едни от най-често срещаните плакати са в размери 70х50 и 70х100, но ние можем да Ви предложим много повече! Предлагаме печат на плакати и постери на медии за дигитален, широкоформатен и директен печат от 115 гр. до 4,5 см., отпечатани както на обикновени медии като  хромова хартия - гланц или мат, хартия за широкоформатен печат (синтетична, бял или син гръб, фото хартии), до всевъзможни решения при голяма дебелина на материала.

Отпечатването на плакати е една от най-последователните и стабилни маркетингови техники, която много собственици използват за насърчаване на бизнеса си. И въпреки това много хора не знаят каква е ролята на плаката и как той генерира приходи за всеки бизнес. Плакатите са рекламен инструмент, който поставен на места със голям пътникопоток предава посланието си към много широка аудитория. Отпечатването на плакати работи дългосрочно за Вашия бизнес, поради факта, че в повечето случаи Вие не плащате наем за рекламното пространство, което ползвате.

Независимо, че понякога е необходимо да отделите определена сума за дизайн на плакатите, Вие можете да ги отпечатате в съответствие с бюджета, който имате - без значение дали става въпрос за една, десет или хиляди бройки. Разбира се, не трябва да забравяме, че когато става въпрос за офсетов печат, при големи бройки цената би била по-конкурентна от тази за плакати отпечатани при дигитален печат в малък тираж.

Плакатите
отправят ясно послание без да е необходимо да запълвате цялото рекламно пространство. Необходимо е единствено дизайн, който да привлече вниманието и интереса на минувачите и кратък, но ясен рекламен текст. Не трябва да забравяме, че преминавайки покрай Вашите плакати, хората имат не повече от 5 секунди за да разберат Вашата реклама.
FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixx
Моля, не копирайте съдържание от тази страница! Уважавайте себе си, труда ни и напрегнете сивото си вещество.
В противен случай единственото, което ще спечелите е репорт за наказание на сайта Ви, поради нарушаване на авторски права!