Флаери/ Листовки

Имате нужда от флаери?! - Дигитална печатница S360 ще се погрижи за всичко - от концепция, качествено оформление и провокиращ, професионален графичен дизайн, до предпечат и висококачествен печат на Вашите флаери -  съобразен с фирмената Ви идентичност за максимално достъпно рекламно послание.

Печат на флаери в различни форми и размери, на широк кръг от медии на конкурентни цени. Благодарение на различните видове печат, съобразен с Вашите потребности, ние Ви даваме възможност да поръчате флаери на конкурентни цени без ограничение в тиража, размери и цветност, а качество ще бъде гарантирано.

Заложете на нас, защото като доказани професионалисти в този бранш, можем да Ви гарантираме, че Вашето рекламно послание ще достигне до максимален брой клиенти.

Флаери - задължителен рекламен печатен продукт, без който е немислимо стартирането на нов бизнес или желанието за провокиране на интерес към атрактивни услуги, стоки и събития. Като неизменна част от всяка рекламна кампания, флаерите са икономични, но за сметка на това интересни и провокиращи, а при добър дизайн и максимално достъпно рекламно послание въздействието и ефекта им е гарантирано.

Информиращи ни за предстоящи събития - концерти, театрални постановки; промоции, разпродажби на стоки, отстъпки - разпространението на рекламни листовки става бързо и удобно заради своята компактност и възможност те да бъдат раздавани навсякъде. Раздавани на открито, закрепени върху автомобили или поставени на рекламни стелажи в училища и университети нощни заведения - възможностите за разпространение на флаери са неограничени.

Благодарение на флаерите рекламното Ви послание ще достигне до целевия пазар и ще информира по най-подходящ начин потребителите до степен, в която ще увеличите употребата и продажбите, а освен това ще стимулирате първоначалното търсене или пък ще намалите колебанията и смесените чувства по отношение на даден продукт или услуга.

Стартирате нов бизнес или желаете да подсетите своите партньорите за дейността си? Как по-бързо да привлечете внимание върху себе си и да провокирате интерес с атрактивни предложения за предлагани стоки и услуги?

Изключително ефективни и същевременно икономични флаерите се превърнаха в неизменна част от всяка рекламна кампания. Бързи, компактни и удобни за разпространение рекламните листовки се нареждат сред най-подходящите средства за въздействие и информация върху определена целева аудитория за предстоящи събития, разпродажби, промоции, отстъпки и т.н

Възможностите за разпространението на вашите флаери на практика са неограничени - от кварталния супермаркет или аптека до нощните клубове и дискотеки,  от изложения и конференции до входовете на стадиони и концертните зали - използвайте най-оживените места в града ви за достигне вашия флаер до максимален брой потенциални клиенти или партньори.

Отпечатаните от Дигитална печатница S360  флаери с високото си качество ще внушат в потенциалните Ви клиенти доверие, което неминуемо ще насърчи и бъдещите Ви продажби!

При изработка на своите флаери заложете на максимално достъпно рекламно послание с опростен дизайн и висококачествени снимки или графики. Стандартно флаерите, които най-често се задават за печат от нашите клиенти като размер са А5(148 x 210 мм) и А6(105 x 148), на 130-170 гр. хромова хартия мат или гланц, отпечатани едностранно или двустранно, пълноцветни или черно-бели.

В зависимост от бройката, цветността, грамажа на хартията и размера на флаера, ние можем да предложим гъвкави решения за максимална рентабилност на крайния продукт като коригираме всеки един от зададените параметри.

При желание от страна на клиента ние предлагаме графичен дизайн на флаери и рекламни листовки, а нашите консултанти могат да Ви предложат адекватни решения за това, как да направим Вашия флаер рекламен продукт, който няма да "полети" към кошчето, а притежателят на флаера ще бъде стимулиран да го носи до посещението на определеното събитие или обект, провокиран от предложения за отстъпка, промоции или всичко друго, отличаващо Ви от конкуренцията.

Дигитална печатница S360
Ви предлага като услуга раздаване на флаери и други печатни рекламни материали, благодарение на изграден екип от промоутъри в цялата страна, както и безадресното им разпространение.

Ние ще Ви предоставим пълна отчетна информация по райони за достъпните кооперации, входове и пощенски кутии, каква бройка ще бъде раздадена за всеки един от тях, както и информация за начало и край на разпространението.
FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixx
Моля, не копирайте съдържание от тази страница! Уважавайте себе си, труда ни и напрегнете сивото си вещество.
В противен случай единственото, което ще спечелите е репорт за наказание на сайта Ви, поради нарушаване на авторски права!