Каталози

Ако продуктовата Ви гама включва голям брой артикули, чиито снимки, характеристики и цени не могат да бъдат поместени в флаер или брошура изработката на рекламен каталог е най-доброто решения!

Каталозите отпечатани в дигитална печатница S360 със сигурност ще спомогнат за увеличаване на продажбите на вашите стоки и услуги.
И защото успеха на нашите клиенти е важен ние се стремим при изработване на Вашия каталог да покажем по максимално адекватен начин корпоративната Ви идентичност и да създадем продукт, който ще работи оптимално за вашия бизнес.

Качествени фотографии, естетично оформление, професионални текстове, разнообразие от медии за печат и пълен спектър от довършителни процеси - звучи добре, нали ?

Фирмения Ви каталог може да придобие стилен и завършен вид с възможностите за печат на релефна хартия, ламиниране (гланц и мат), УВ лак, частичен УВ лак, щанцоване, преге, голд печат, 5-ти цвят по избор( сребро, злато).

Ако не разполагате с професионални снимки, продуктите за вашите каталози могат да бъдат заснети с помоща на нашите фотографи.

FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixx
Моля, не копирайте съдържание от тази страница! Уважавайте себе си, труда ни и напрегнете сивото си вещество.
В противен случай единственото, което ще спечелите е репорт за наказание на сайта Ви, поради нарушаване на авторски права!