Широкоформатен печат за външна и интериорна реклама

Широкоформатен печатДигитална печатница S360 предлага широкоформатен печат за София и цялата страна на приложения за външна и вътрешна реклама - билбордове; фасадна реклама; винил и винилни мрежи; фолиа за брандиране на витрини, щандове и автомобили; табели, табла и пана за външна и вътрешна употреба; подови стикери и стикери за декорация; приложения за експо системи и светещи кутии; плакати и постери; картини; трансперанти; знамена; стикери; магнити и много други.

Широкоформатните продукти, предлагани от нас за София и територията на цялата страна са изключително издръжливи за външни условия, благодарение на качествените и устойчиви мастила, в съчетание с продуктите на  световноизвестни производители на медии за широкоформатен печат.

Вижте повече информация и за предлагания от нас директен UV широкоформатен печат на ролни медии и плоскости, позволяващ печат върху прозрачни медии като чист цвят или като акцент върху изображението.

С цел да улесним максимално своите клиенти и да се погрижи за пълното изпълнение на целия цикъл свързан с външно-рекламните Ви проекти, Дигитална печатница S360 освен отпечатване на широкоформатните Ви изделия, ще организира монтаж, демонтаж и подмяна на вашите външно-рекламни съоръжения. През последните години сме организирала множество и различни по обем и трудност на изпълнение рекламни проекти на територията на София и останалите градове.

За Вашите рекламни печатни широкоформатни продукти сме се спряли на:

HP Latex 375

HP Latex 375 е широкоформатен принтер, използващ мастила на водна основа за отпечатаци без мирис, сертифицирани с международни сертификати за безопасност и опазване на околната среда.

HP Latex 375 предлага шест цвята - CMYK, LC, LM, както и вградена система за следене на хода на медията по време на печат - OMAS. Тя гарантира точно и прецизно позициониране на печатащите глави дори при двустранен печат.
Отпечатаците на HP Latex 375 излизат напълно сухи, готови за довършителни процеси и доставка - гарантиращи висока устойчивост и сведен до минимум риск от повреда или драскотини.

Високотехнологичния принтер намира приложение при печатане върху различни медии. Сред тях са такива за вътрешен интериор - декорация, тапети, текстил, постери, дисплеи и други. Приложим е и при печат за вътрешна и външна реклама - банери, дисплеи, фолио, фолио за оплепяне на коли, медии със предно и задно осветяване, както и светлинно непропускливи.

Машината притежава сертификатите UL ECOLOGO и UL GREENGUARD GOLD, които гарантират безвредността на мастилата и позволяват използването на продукти печатани на HP LATEX принтери в болници, детски градини, училища и други.


Широкоформатен принтер MUTOH ValueJet 1614 с уникалната технология на вълнообразен печат с променлив размер на капката между 3.5-21 пиколитъра и използваща под-резервоари позволяващи равномерно подаване на мастило и прецизно дозиране на капката.

Широкоформатната машина MUTOH ValueJet 1614 е еко солвентен принтер, специално разработен за вътрешна и външна реклама. Технологията на печат на този широкоформатен принтер е Drop-on-demand Micro Piezo Inkjet, с максимално качество на печат- 1440 x 1440 dpi, максимална ширина на печат - 1615 мм. и позволява употреба от много по-широк кръг от медии благодарение на три нагревателя.

МЕДИИ ЗА ПЕЧАТ

Принтер за широкоформатен печат MUTOH ValueJet печата на широк кръг от медии - Винил (предно и задно осветяване); Хартия (синтетична, бял или син гръб); Беклит - Backlit film; ПВЦ фолио (мат, гланц или прозрачно); ПВЦ каст / автомобилно фолио; ПВЦ перфо фолио; златно и сребърно фолио; плат; канаваца; фото хартия; пясъкоструйно фолио; полипропилен банер; съншайн банер.

Изрязване по контур

В комбинация със широкоформатния принтер, посредством режещия плотер Mutoh Kona 1400 e възможно след отпечатване изрязването по контур в най-разнообразни форми на всички видове PVC фолиа за надписи за автомобили, витрини, рекламни табели и плоскости, етикети и стикери и всякакви други приложения за външна реклама.

PVC CAD-COLOR фолиата - флекс и флок, които използваме за широкоформатен печат, изрязани по контур и последващо трансфериране върху текстил позволява апликиране на тениски, сиутчери, шапки, всякакви спортни екипи и фирмено и работно облекло на голям набор от материи като памук, полиестер, полиамид, ликра, спандекс и др.

В зависимост от потребността Ви, представител на дигитална печатница S360 ще Ви посъветва каква медия за широкоформатен печат да изберете, за да прецените съотношението цена-качество на определения рекламен продукт. Необходимо е внимателно да се съобразят условията, под въздействието на които ще бъде изложена въпросната медия, както и препоръчителни параметри, когато се касае за каширане върху определен вид плоскост. След коректно уточняване на размерите и необходимите довършителни работи ще получите цена за монтаж.
 
FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixx
Моля, не копирайте съдържание от тази страница! Уважавайте себе си, труда ни и напрегнете сивото си вещество.
В противен случай единственото, което ще спечелите е репорт за наказание на сайта Ви, поради нарушаване на авторски права!