Рекламни магнити, магнитни стикери и пъзели

ТЕХНОЛОГИЯ

Рекламни магнити, магнитни стикери и магнитни пъзели с максимална дебелина 4,5 см. Изработка на магнитите предлагани от Дигитална печатница S360 е възможна посредством разнообразие от технологии, включващи два варианта на машини за директен UV печат върху материалите, както и  широкоформатен печат и каширане на отпечатано самозалепващо се PVC фолио върху магнитно фолио и последващо придаване на определена форма с режещ плотер.

Независимо дали ще се използват в офиса Ви или у дома, рекламните магнити  прилепват към всякакви метални повърхности и намират широко приложение, благодарение на своите функционалност, висококачествен печат и разнообразие от форми и размери.

Магнитни стикери

- са изключително подходящи по време на промоции и дегустации като подарък, прикрепен към опаковката на представяния продукт. За разлика от много други ниско бюджетни рекламни сувенири, които не намират приложение в ежедневието и отиват на боклука, рекламните магнитни стикери със сигурност ще доставят огромна радост най-малко на децата Ви.

Магнитни стикери върху автомобили

- Какъв по-добър вариант и от мигновеното временно брандиране с магнитен стикер върху фирмените Ви автомобили по време на рекламна кампания? За разлика от познатите методи за облепване на автомобила с PVC cast фолио, магнитните стикери се поставят лесно там където желаете и също толкова лесно могат да се демонтират или преместят на друго подходящо място по повърхността на автомобила.

Магнитни пъзели

- рекламирайте се, поднасяйки забавление на клиентите Ви и техните деца. Отпечатани в различни размери и без ограничение за визия и форма, рекламните магнитни пъзели носят радост и така желаните минути спокойствие на родителите със своя игрови елемент, а подредени веднъж могат да бъдат поставени върху метална повърхност и да послужат за прикрепяне на всякакви хартиени носители.

Магнитни стикери с хартиено блокче

Предпочитано заради практичността си и подходящо за отпечатване на рекламното Ви лого или слоган.

Магнитен стикер КАЛЕНДАР

- подобно на магнитния стикер с хартиено блокче, върху магнита календар ще поставим висококачествено отпечатан дванадесет месечен календар.

FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixx
Моля, не копирайте съдържание от тази страница! Уважавайте себе си, труда ни и напрегнете сивото си вещество.
В противен случай единственото, което ще спечелите е репорт за наказание на сайта Ви, поради нарушаване на авторски права!