Уоблери

Уоблер - динамичен и забавен печатен продукт, използван често при стартиране на нови продукти, въвеждане на промоции или стимулиране на продажбите.

Шанцован или изрязан по контур, най-често залепящ се с прозрачна гъвкава лента, уоблера се поставя на стратегическо място и указва разположението на даден продукт. С ярки цветове и образи, уоблерите имат за цел да привлекат вниманието на клиентите "танцувайки" нагоре-надолу от въздушните течения, климатик или хората, движещи се в близост.

Независимо дали маркира местоположението или е носител на информация за специална оферта, ценово намаление или важна характеристика, уоблера успешно провокира интерес и често води до закупуването на продукта.

Прилипса на готов дизайн от Ваша страна,  Дигитално студио S360 Ви предлага уоблери във всякакви форми и размери

Уоблерите биха могли да бъдат инвестиция в дългосрочен план, ако информацията, която носят не е обвързана с даден продукт, което позволява многократното им използване
Преместете по-малко продаваните или рядко търсени продукти на заден план, като маркирайте с уоблер новото им място. Така ще запазите тяхната актуалност, а същевременно ще освободите място на по-преден план за по-печеливши стоки.
FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixx
Моля, не копирайте съдържание от тази страница! Уважавайте себе си, труда ни и напрегнете сивото си вещество.
В противен случай единственото, което ще спечелите е репорт за наказание на сайта Ви, поради нарушаване на авторски права!