Рязане по контур

Режещ плотерИзползваният от Дигитална печатница S360 режещ плотер Kona 1400, предлага високо качество на рязане и прецизно водене на медиата, като може да се прави не само рязане по произволен контур и за единични бройки, но и прорязване до «долу» включително и подложката, което спестява необходимостта от щанца в много случаи, когато се правят стикери.

Използвайки режещ плотер Kona, Вие можете да разчитате на безупречно изрязани всевъзможни приложения - етикети, стикери апликации за стени, плоскости, табели и витрини, означения, графика на превозните средства, забавни авто стикери, знаци за безопасност, промо стикери

Режещия плотер използва двойна система за поддръжка на ролката и редови ролки за придържане на медията за по-лесно боравене с материала и перфектно проследяване, както и “roll off” система за "безконтактно" зареждане на предварително отпечатани ролки - няма марка, нито драскотини по вашите разпечатки.

“Sheet-off” система за запазване на дълъг живот на остриетата, имащи четири режещи страни. Остриетата могат да се завъртат, за да се използват във всяка от четирите им страни. Функцията за автоматично изключване лист ще позволи отрязването намедията в края на работата. Тази функция е особено полезна при задачи с множество копия на изображения. Режещата глава също така е с интегрирана  лазерна оптична система за точно измерване и рязане по зададен от потребителя контур за рязане.    
FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixx