Стикери

Независимо дали става дума за печат на стикери на стикерна хартия, PVC фолио или прозрачно PVC самозалепващо се фолио - благодарение на високото качество на предлагания от нас дигитален печат и широкоформатен печат можете да разчитате, че Вашите самозалепващи се стикери ще отговорят адекватно на конкуренцията и със сигурност ще привлекат вниманието на потенциалния купувач.

Освен широкоформатен и дигитален печат на стикери, ние предлагаме възможност за щанцоване и изрязване на плотер на стикери без ограничение в различни форми и размери, едноцветни или двуцветни, както и ламиниране с гланц или мат ламинат.

Стикерите
са удачно решение за реклама и с информационна цел, поради факта, че на практика няма ограничения от материала върху, който ще бъдат залепени - независимо дали става дума за хартия или картон, метални, стъклени или дървени повърхности.. Без значение дали се интересувате от стикери за да брандирате или маркирате продуктовата си гама, да защитите опаковката или техниката предлагана от Вас или просто искате да направите майтапчийски стикери за колата или мотора си - възможностите са неограничени, затова само ни се обадете. Ние можем да Ви предложим печат на стикери за всяка една цел - указателни стикери, интериорни и стикери за вътрешна и външна декорация, стикери за бутилки, самозалепващи се стикери за напитки и храни и др.

За да получите коректна цена относно печат на стикери е необходимо при запитването си да за опишете приблизителен тираж, размера и цветността на стикера и върху каква медия желаете да бъде отпечатан. В рамките на работния ден ще получите оферта или наш сътрудник ще се свърже с Вас, ако има нужда от уточняване на параметри по запитването.

FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixx
Моля, не копирайте съдържание от тази страница! Уважавайте себе си, труда ни и напрегнете сивото си вещество.
В противен случай единственото, което ще спечелите е репорт за наказание на сайта Ви, поради нарушаване на авторски права!