Еко печат

Инвестирайте в личния и фирмения си имидж и заложете на едно екологично, рационално и елегантно решение, отпечатвайки на офсетова и хромова 100% рециклирана хартия своите визитки, менюта, каталози, брошури, флаери, картички и календари. Хартията използвана за печатните материали е изработена от рециклирани фибри както за първоначалната суровина, така и за всички последвали процеси.

Печатните Еко продукти предлагани от Дигитална печатница S360 могат да бъдат отпечатани при различни грамажи без загуба на качество, както при едноцветния, така и при многоцветения печат.

Еко продуктите са едни от най-актуалните продукти на пазара. Освен, че са екологично чисти, създадени с мисъл за природата и по-функционални и по-качествени от обикновените алтернативи, те са и много приятни подаръци. Напечатаните на рециклирана хартия рекламни продукти са хит сред интелигентните хора, които са възприели еко принципите за екологично чиста среда и щадене на природа по всички възможни начини.

Печатните еко материали могат да внесат не само радост, но и лично удовлетворение у всеки, решил да покаже своята зрялост и екологична ангажираност! Дигитална печатница S360 е съпричастна в това начинание и Ви предлага да отпечатате личните си и фирмени печатни материали на рециклирана хартия на цената на широко използваните по-евтини, но не и еко офсетови и хромови медии.
 
FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixx
Моля, не копирайте съдържание от тази страница! Уважавайте себе си, труда ни и напрегнете сивото си вещество.
В противен случай единственото, което ще спечелите е репорт за наказание на сайта Ви, поради нарушаване на авторски права!