Канаваца

Широкоформатен печат върху канаваца - изтъкан от нишки гъвкав материал, който се използва за вътрешна декорация, пана за стена, декори за сцени и студия, фотография и репродукции на произведения на изкуството.

Канаваца (canevas - направена от коноп) намира често приложение в изобразителното изкуство за рисуване на маслени картини. В днешно време канаваца може да бъде изработена от коноп, памук, лен или друг синтетичен материал.

Заради съотношението цена-качество, канавацата намира широко приложение при печат на висококачествени изображения. Ако желаете да удивите клиенти или приятели - препоръчваме Ви печат върху канаваца, която със сигурност закачена на стената изящно ще репликира оригинално всеки един  шедьовър.

За Ваше улеснение, дигитална печатница S360 предлага възможността да получите отпечатаната канаваца опъната върху дървена рамка. За целта е необходимо преди подаването на файла и печата върху канавацата да обсъдите с наш сътрудник необходимото наддаване или оставяне на неотпечатана част за обкантване на платното.

Препоръчително е канавацата да не бъде излагана на пряка слънчева светлина!
FacebookTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinMixx
Моля, не копирайте съдържание от тази страница! Уважавайте себе си, труда ни и напрегнете сивото си вещество.
В противен случай единственото, което ще спечелите е репорт за наказание на сайта Ви, поради нарушаване на авторски права!