Печат върху Коматекс | Разпенено ПВЦ

Олекотена разпенена ПВЦ плоскост (коматекст, симона, лайтекс) е твърд, но лек материал, с неплътна - пореста структура, намиращ широко приложение, в най-различни области, включително и в областта на рекламата и печатната индустрия.

Разпенените ПВЦ плоскости - коматекст, са перфектен материал за изработка и печат на външни и интериорни рекламни табели и информационни табла, картини, декори и декоративни елементи, изложбени и панаирни щандове, преградни стени и окачени тавани, елементи при изработката на обемни букви и знаци...

Убедете се в предлаганото от нас качество за печат върху коматекс - още ли вярвате на наложеното мнение, че качеството от близо не е нужно да бъде особено добро, защото "се предполага, че ще се гледат от по-голямо разстояние..." ? И това на цена без конкуренция!Преимуществата на разпененото ПВЦ и предпочитането на тези плоскости като материал са на база факта, че са леки, лесни за обработка, устойчиви на атмосферни влияния, корозия, химикали и основи, ниски нива на горимост, топлоотдаване и абсорбация на вода.

Коматекс плоскостите позволяват безпроблемно рязане, пробиване, лепене, както и възможност за боядисване, каширане на фолио и принтиране, посредством директен дигитален печат и ситопечат.
 
На пазара се среща в различни марки, цветове (включително и неонови), покритие, дебелина и плътност на материала.