Нова машина за директен печат върху плоскости и ролни медии

От 28.02.2014 г., в печатната база на Дигитална печатница S360 е инсталирана нова машина за директен печат върху плоскости и ролни медии. Новия широкоформатен хибриден принтер на AGFA - Anapurna M1600 е показател за продължаващите иновации в областта на дигиталния печат и печата с безупречно качество, както върху всякакви видове плоски материали, така и върху гъвкави ролни медии с приложение във външната и интериорна реклама.
M1600 ще отговори и на най-претенциозните изисквания, благодарение на своите 6 печатни глави, разделителна способност до 720 x 1440 dpi, производителност от 46 кв.м/ч. и възможността да печата с бяло върху различни гъвкави ролни материали като фолио, хартия, винил, беклит, канаваца, плат и т.н, както и печат върху плоскости от PVC, плексиглас, дърво, метал, алуминий, неръждаема стомана, месинг, каучук,  керамични плочки, стъкло, поликарбонат, алуминиеви сандвичови панели, пенокартон и др.

И не на последно място остава факта, че благодарение на гъвкавите UV мастила, които позволяват незабавна фиксация посредством мощни UV лампи, отпечатаните продукти са готови за употреба веднага след приключване на печатния процес, а високата степен на устойчивост на вода и външни атмосферни въздействия е гарантирана.